Nie ma żadnego posta!!??Że jak??Ktoś tu się opuszcza! Na mój chłopski rozum to Ty tu Sielki powinieneś tłumaczyć figury w tańcu i pokazać listę z co najmniej stoma pozycjami filmowymi na przyszły Piątek!!!.Hyhy...
Dzień doobry!!Nocny Simon się kłania dziś jush jest dziś a więc Wtorek 12.09.2006:P. Jest godzina 1.10 a więć za mniej więcej 19 godzin Grzegorz K., pseudonim Sielki (tudzież Sielek) zaprasza wszystkich do salki na kurs tańca!! Umowna godzina to 20.00 CET:D. Dziękuję koniec ogłoszenia - można spocząć
to wszystko co ten, el burako napisal powyzej to prawda, aczkolwiek(trudne slowo) figur tanecznych tu niebede tłumaczyl:)od tego jest kurs, aco do filmów, to cos soie wymysli:) pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sielki (11-09-2006 23:18:14)
'El burako' Looool.
Bueheheh - prawdziwy dyplomata - umie wybrnąć z sytuacji:P
Ostatnio edytowany przez Simon (11-09-2006 23:32:49)
Grzesiu, jak cosik - to można otworzyć takie fajne coś jak Sonda (guziczek powyżej "nowy wątek") i tam zrobić taki....quiz, albo teleturniej, albo jak kto tam chce zwać - wybór filmów na piątkowe spotkanie, myślę, że to byłoby fajne, bo ludzie mieliby wkład w to co się będzie puszczało, oraz wiedzieliby jakie filmy sa możliwe...tylko potzreba do tego - listy z gotowymi propozycjami, więc nie wiem czy umiałbyś zebrać takie propozycje już teraz? (w sensie - jakiś, ustalony, czas przed piątkiem)